top of page
< Back

Romania Bucuresti Companie de oteluri usoare

28 May 2022

constructii romanesti din otel

Cea mai importantă soluție la punctele slabe ale clădirilor tradiționale împotriva unor factori precum cutremure sunt casele din oțel. Casele ușoare din oțel Karmod, produse în facilități moderne folosind tehnologia sistemului de șuruburi fără sudură din material oțel, sunt un model de construcție complet sigur. Materialul din oțel, care formează scheletul principal al casei de oțel, oferă securitate deplină împotriva cutremurelor prin structura sa ușoară și caracteristica flexibilă.


Casele usoare din otel Romania Container, de la 60 de metri patrati la 200 de metri patrati, sunt produse intr-un timp scurt cu avantajul multor modele de case cu un singur etaj sau cu doua etaje si sunt livrate gata de utilizare la preturi foarte economice.


Avantajele României București Case de Oțel

Casele ușoare din oțel sunt modele de case extrem de sigure care combină caracteristicile estetice cu confortul perfect.

Casele din oțel au avantajul prețului economic. Cele mai importante caracteristici care fac casele din oțel economice sunt; Oferă avantaje atractive de preț datorită faptului că este produs folosind material integral fără risipă cu sistemul de automatizare a locuinței din oțel, avantajul accesului ușor în toată Turcia și în lume cu caracteristica sa dezasamblată și ușurința de asamblare într-un timp scurt. cu sistemul său de șuruburi fără sudură din toată lumea. detaliile sunt pregătite din fabrică.Deoarece structurile ușoare din oțel nu conțin grinzi și stâlpi, această situație nu numai că economisește spațiu cu dimensiunile mezaninului, pereților interiori și exteriori, dar crește și valoarea ergonomică și economică a structurii.

Durata de viață a suportului materialului din oțel este foarte lungă. Oferă o viață sigură pentru generații.

Valoarea suplimentară economică a oțelului ușor este rezistența acestuia la dezastre naturale precum cutremure, furtuni și inundații, absența pierderilor de vieți și proprietăți în structurile tradiționale și capacitatea de a repara rapid și ușor daunele minime care pot apărea după aceste dezastre. . sistem de construcție.

Casele din oțel au caracteristici de mediu care sunt 100% reciclabile. Sistemul de transport este reutilizabil și reciclabil.Sistemul de construcție din oțel ușor este un sistem de construcție extrem de rapid. Indiferent de diferența de climă, sistemul de transport principal este instalat în 1 săptămână, iar producția la cheie este finalizată într-un timp foarte scurt, cum ar fi 1 lună. Nu există un „sezon al construcțiilor” specific. Nu necesită beton armat în afară de fundație.

Cu caracteristica sa flexibilă, permite diferite acoperiri interioare și exterioare. (Acoperire compozită din aluminiu, fațadă din sticlă, gips-carton, lemn etc.)

bottom of page